Team Editor Problems

Posted by GP_maniac 
Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 05:38PM
Posted by: GP_maniac
After setting the gp4tweak.ini to only edit the tyre positions.

It seems that whatever changes make in team editor in regards to steering wheels, helmet etc.

They do not seem to map into the gp4 game.

Any thoughts?
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 06:16PM
Posted by: schifty
Did you click on apply changes?
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 06:31PM
Posted by: TGF1DRIVER
Have you installed the official GP4 patch 9.6?
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 06:55PM
Posted by: GP_maniac
yes I have done all the above
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 07:01PM
Posted by: GP_maniac
However I installed the 9.6 patch then the 1.02 no cd exe after that.
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 08:30PM
Posted by: TGF1DRIVER
And then you installed GPxPatch, haven't you?
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 08:30PM
Posted by: GP_maniac
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 09:55PM
Posted by: GP_maniac
bump,

please help
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 11:02PM
Posted by: TGF1DRIVER
I don't know then what you did wrong. Simply try it again. I know that there are people here who can help in such issues, but this time nobody help me with track building and a faulty cars.wad as well, so maybe you should just wait a little, I'm quite sure that somebody knows why Team Editor isn't working for you. :-)
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 11:20PM
Posted by: GP_maniac
it is strange unless it dosent take effect in windowed resolution.7

Sometimes something so simple can be the worst to get right
Re: Team Editor Problems
Date: April 19, 2014 11:46PM
Posted by: n00binio
try deleting all tweaker .ini files except the one(s) for the tweaks you're using.



- used to be GPGSL's Nick Heidfeld
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 12:07AM
Posted by: GP_maniac
where would I find these?
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 12:16AM
Posted by: TGF1DRIVER
I wouldn't use GP4 Tweaker. I tried it out some days ago and it deleted every other settings from Team Editor! :-(
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 12:28AM
Posted by: GP_maniac
whats the root location for the tweaker.ini files
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 02:18AM
Posted by: GP_maniac
could gpx patch be the problem>
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 02:35AM
Posted by: TomMK
I've never known anyone to start so many different threads in such a short time.

Try this link: Team Editor help.

=====================================================


Intel NUC 8i3, 8GB RAM, MS Sidewinder Wheel
Re: Team Editor Problems
Date: April 20, 2014 01:48PM
Posted by: GP_maniac
all I am doing is asking for help,

apologies for all the topics
Re: Team Editor Problems
Date: April 21, 2014 01:14PM
Posted by: mortal
Quote
I've never known anyone to start so many different threads in such a short time.
Much threads, so very topics, so many questions, much lolz.


[www.mediafire.com] Some say you should click it, you know you want to. :-) [www.gp4central.com] <----GP4 Central
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Maintainer: mortal, stephan | Design: stephan, Lo2k | Moderatoren: mortal, Vader, stephan | Downloads: Lo2k | Supported by: Atlassian Experts Berlin | Forum Rules | Policy