Team Editor 3.5 Problem [fixed]

Posted by SAT_LAB 
Re: Team Editor 3.5 Problem [fixed]
Date: July 10, 2011 05:26PM
Posted by: Lo2k
@Pont : it sounds like some of the required GP4 file might be corrupted, GP4.exe, F1gstate.sav...

Re: Team Editor 3.5 Problem [fixed]
Date: October 16, 2020 06:14PM
Posted by: AugustoGibim
Impossible open Team Editor 3.5 on Win 8.1
I have this error:

I have tried all combinations of compatibility and as an administrator.
I deleted the entries with regedit "HK_CURRENT_USER / Software / Lo2k's tools / TeamEditor" and cleaned the registry.
I installed it again and nothing.
I created and executed the line "REG DELETE" HKCU \ Software \ Lo2k's Tools "/ va / f" without success.
My windows uses 96dpi resolution.
Avast is off.
I have exhausted all resources and I am unsolved.
Re: Team Editor 3.5 Problem [fixed]
Date: October 16, 2020 07:35PM
Posted by: Excalibur
@Augusto: Do you try to open team editor with the last cars.wad (heavy lods_0) ?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Re: Team Editor 3.5 Problem [fixed]
Date: October 16, 2020 07:49PM
Posted by: AugustoGibim
I haven't tried that yet.
I don't use csm and do my own seasons, so I just copied my GP4 2019 session and renamed it to 2020 to update cars, teams, art, etc.
As there were changes in the order of some teams I need to adjust this (order of garages including). This I do in Team Editor.
The cars.wad I use has the cars last year with all the lods high.
I don't know where the team editor is pulling cars.wad from because it doesn't open.
Re: Team Editor 3.5 Problem [fixed]
Date: October 17, 2020 12:01AM
Posted by: Excalibur
AugustoGibim écrivait:
-------------------------------------------------------
> I haven't tried that yet.
> I don't use csm and do my own seasons, so I just
> copied my GP4 2019 session and renamed it to 2020
> to update cars, teams, art, etc.
> As there were changes in the order of some teams I
> need to adjust this (order of garages including).
> This I do in Team Editor.
> The cars.wad I use has the cars last year with all
> the lods high.
> I don't know where the team editor is pulling
> cars.wad from because it doesn't open.

Ok. Just to let you know that Team Editor can't handle heavy lod_0. Team Editor will crash anyway.
I am not sure that this is the reason. BTW, I will send you a lighter cars.wad from the 2009 season so that you can test it.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Maintainer: mortal, stephan | Design: stephan, Lo2k | Moderatoren: mortal, Vader, stephan | Downloads: Lo2k | Supported by: Atlassian Experts Berlin | Forum Rules | Policy