Please help...weird problem

Posted by RHill 
Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 12:18AM
Posted by: RHill
I was messing about with auto gears and auto braking the other day and now every time I enter a braking zone (even with aids off) I get a weird and very annoying ‘ding’ or ‘ping’ sound.

Can anyone help get rid of it?
Re: Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 10:13AM
Posted by: RHill
Can somebody please upload the default key binds for CSM?

Thank you
Re: Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 10:38AM
Posted by: MSchumi24
RHill Scritto:
-------------------------------------------------------
> Can somebody please upload the default key binds
> for CSM?
>
> Thank you


Sorry I do not understand, what do you mean by "default key binds for CSM"?
And about the problem you mention, I've never heard it ...

Explain yourself better so I can help you.
Re: Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 01:42PM
Posted by: RHill
Basically I’m looking for the list of keyboard binds that is default because I edited some of them.

For example F1 is autobrake etc

The beeping noise happens only when I have auto gears turned off as an aid. It’s like I’m getting a beep to tell me to change down or brake or something
Re: Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 02:02PM
Posted by: quickslick
here you go Rich :) [www.mediafire.com]
Re: Please help...weird problem
Date: July 22, 2019 03:09PM
Posted by: RHill
Thank you!
Hopefully that fixes it because I have no idea how it started!
Sounds like it beeps when autobrake should be coming on
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Maintainer: mortal, stephan | Design: stephan, Lo2k | Moderatoren: mortal, Vader, stephan | Downloads: Lo2k | Supported by: Atlassian Experts Berlin | Forum Rules | Policy