The never ending story - part II

Posted by MDBSnake 
The never ending story - part II
Date: September 28, 2006 12:01AM
Posted by: MDBSnake
Hier zijn we weer :D

Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is...


If you are racing, keep on racing and get some points!

GPG Super League S11 | Driver #41 | Team-manager | Snake Motorsports Racing Group | Next Race: Emmeloord - Flevoland GP | Constructors: 10th | Best Race Finish: 1st
GPG Super League Season 9 Testers Champion*
Re: The never ending story - part II
Date: September 28, 2006 07:01AM
Posted by: Iceman-Kimi
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met

Re: The never ending story - part II
Date: September 28, 2006 08:24AM
Posted by: Nickv
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.
Re: The never ending story - part II
Date: September 28, 2006 12:52PM
Posted by: Iceman-Kimi
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea.

Re: The never ending story - part II
Date: September 28, 2006 02:09PM
Posted by: Henne
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we
weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en
dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de
oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de
enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief
het inheemse Papua New Guinea.
Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is
Re: The never ending story - part II
Date: September 29, 2006 08:28PM
Posted by: IL Dottore
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we
weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en
dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de
oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de
enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief
het inheemse Papua New Guinea.
Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt..





Magic Senna




Edited 1 time(s). Last edit at 09/29/2006 08:33PM by IL Dottore.
Re: The never ending story - part II
Date: September 30, 2006 12:04PM
Posted by: Great.M.Surfer
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.



Edited 2 time(s). Last edit at 09/30/2006 12:05PM by Great.M.Surfer.
Re: The never ending story - part II
Date: October 01, 2006 07:35PM
Posted by: IL Dottore
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.





Magic Senna
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 03:19PM
Posted by: Rico
:S Dus...
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 06:17PM
Posted by: Ferrari_Enzo
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst.
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 06:39PM
Posted by: Nickv
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 08:12PM
Posted by: Great.M.Surfer
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Maar hij was niet alleen de lul, ook Jan Peter, Mark, Wouter en onze grote vriend Jos kreeg hoog bezoek. Het is namelijk algemeen bekend dat dit de grootste losers zijn van dit land, JP vanwege zijn hoofd, Mark vanwege zijn bril, Wouter vanwege zijn haar en Jos vanwege zijn gierigheid. Toch veroorzaakte dit een opstand in het oeroude Holland die zijn weerga niet kende.
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 08:35PM
Posted by: MDBSnake
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Maar hij was niet alleen de lul, ook Jan Peter, Mark, Wouter en onze grote vriend Jos kreeg hoog bezoek. Het is namelijk algemeen bekend dat dit de grootste losers zijn van dit land, JP vanwege zijn hoofd, Mark vanwege zijn bril, Wouter vanwege zijn haar en Jos vanwege zijn gierigheid. Toch veroorzaakte dit een opstand in het oeroude Holland die zijn weerga niet kende. Deze opstand is nog veel erger dan een atoomaanval van Amerika en Bush die nog steeds regeert begint dan ook heel erg in zijn broek te...


If you are racing, keep on racing and get some points!

GPG Super League S11 | Driver #41 | Team-manager | Snake Motorsports Racing Group | Next Race: Emmeloord - Flevoland GP | Constructors: 10th | Best Race Finish: 1st
GPG Super League Season 9 Testers Champion*
Re: The never ending story - part II
Date: October 02, 2006 10:49PM
Posted by: Iceman-Kimi
dit is gewoon te stom

Re: The never ending story - part II
Date: October 03, 2006 11:37AM
Posted by: MDBSnake
spelbreker....


If you are racing, keep on racing and get some points!

GPG Super League S11 | Driver #41 | Team-manager | Snake Motorsports Racing Group | Next Race: Emmeloord - Flevoland GP | Constructors: 10th | Best Race Finish: 1st
GPG Super League Season 9 Testers Champion*
Re: The never ending story - part II
Date: October 03, 2006 03:41PM
Posted by: Nickv
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Maar hij was niet alleen de lul, ook Jan Peter, Mark, Wouter en onze grote vriend Jos kreeg hoog bezoek. Het is namelijk algemeen bekend dat dit de grootste losers zijn van dit land, JP vanwege zijn hoofd, Mark vanwege zijn bril, Wouter vanwege zijn haar en Jos vanwege zijn gierigheid. Toch veroorzaakte dit een opstand in het oeroude Holland die zijn weerga niet kende. Deze opstand is nog veel erger dan een atoomaanval van Amerika en Bush die nog steeds regeert begint dan ook heel erg in zijn broek te steigeren.
Re: The never ending story - part II
Date: October 03, 2006 03:41PM
Posted by: Nickv
En wie zijn Mark en Wouter? ;)
Re: The never ending story - part II
Date: October 03, 2006 04:23PM
Posted by: Iceman-Kimi
mark rutten en wouter bos mongooltje:P

Re: The never ending story - part II
Date: October 05, 2006 08:54PM
Posted by: MDBSnake
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Maar hij was niet alleen de lul, ook Jan Peter, Mark, Wouter en onze grote vriend Jos kreeg hoog bezoek. Het is namelijk algemeen bekend dat dit de grootste losers zijn van dit land, JP vanwege zijn hoofd, Mark vanwege zijn bril, Wouter vanwege zijn haar en Jos vanwege zijn gierigheid. Toch veroorzaakte dit een opstand in het oeroude Holland die zijn weerga niet kende. Deze opstand is nog veel erger dan een atoomaanval van Amerika en Bush die nog steeds regeert begint dan ook heel erg in zijn broek te steigeren.
Maar nu blijkt dus dat Bush niet het grootste probleem is van de aarde maar er blijkt dat er nog maar heel weinig mannen over zijn en veels te veel vrouwen, hoe is dit gebeurt...?


If you are racing, keep on racing and get some points!

GPG Super League S11 | Driver #41 | Team-manager | Snake Motorsports Racing Group | Next Race: Emmeloord - Flevoland GP | Constructors: 10th | Best Race Finish: 1st
GPG Super League Season 9 Testers Champion*
Re: The never ending story - part II
Date: November 15, 2006 10:40PM
Posted by: TakkU
Na 2517 jaar ingevroren te zijn met een tweede ijstijd ontdooien we weer en zien we een robotachtige wereld die gemaakt is door Amerika en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Inclusief het inheemse Papua New Guinea. Maar dit is nu eenmaal niet belangerijk... Het belangerijkste tegenwoordig is dat byron niet snapt, dat onder iedereen: ook het inheemse Papua New Guinea valt.. Maar om terug te gaan naar het moraal van het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen.En om dan nog maar eens een keer terug te komen op het verhaal, het is dus het jaar 4523 en we zijn ontdooid en zien een robotacthgie wereld die gemaakt is door Amerikanen en dat is verassend want we komen erachter dat bush nog leeft en de oorlog in irak en afganistan nog steeds door gaat. Dat zijn niet de enige oorlogen want Amerika heeft ook oorlog met iedereen. Ook had Amerika oorlog met een ene ''Rico'' van het GPG forum omdat hij onzinnige posts plaatst. Daarom besloot Amerika, nadat ze toestemming kregen van de VN, Rico een bezoekje te brengen met een paar van hun atoombommen.
Maar hij was niet alleen de lul, ook Jan Peter, Mark, Wouter en onze grote vriend Jos kreeg hoog bezoek. Het is namelijk algemeen bekend dat dit de grootste losers zijn van dit land, JP vanwege zijn hoofd, Mark vanwege zijn bril, Wouter vanwege zijn haar en Jos vanwege zijn gierigheid. Toch veroorzaakte dit een opstand in het oeroude Holland die zijn weerga niet kende. Deze opstand is nog veel erger dan een atoomaanval van Amerika en Bush die nog steeds regeert begint dan ook heel erg in zijn broek te steigeren.
Maar nu blijkt dus dat Bush niet het grootste probleem is van de aarde maar er blijkt dat er nog maar heel weinig mannen over zijn en veels te veel vrouwen, hoe is dit gebeurt...? Het is namelijk zo, door de ijstijd zijn van bijna iedereen de ballen eraf gevroren dus gebruiken ze nu maar stieren sperma.

BMW.QuiKK Racing Engineering Manager

#0. BMW.QuiKK Motorsports | rFNL
rFactor Nederland league Leader
[rfnl.totr2007.com]
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Maintainer: mortal, stephan | Design: stephan, Lo2k | Moderatoren: mortal, TomMK, Noog, stephan | Downloads: Lo2k | Supported by: Atlassian Experts Berlin | Forum Rules | Policy