Help... Red Bulls Hate Me

Posted by timtoffee 
Help... Red Bulls Hate Me
Date: January 04, 2018 11:50PM
Posted by: timtoffee
Hey guys, If I know anyone can help its you guys. Been working on the 2017F mod today putting the textures on the LOD's but they Red Bulls are giving me issues for some reason. I will enclose a screen shot og what's happening in GP4 builder. Hopefully someone can help me figure it out and fix it.

Many thanks in advance

Tim





Edited 1 time(s). Last edit at 01/04/2018 11:51PM by timtoffee.
Re: Help... Red Bulls Hate Me
Date: January 05, 2018 09:42AM
Posted by: Turbo Lover
Turn off alpha blending in preferences?



My Grand Prix 4 Files

I'm a total dick. How many people can say that?
Re: Help... Red Bulls Hate Me
Date: January 05, 2018 11:01AM
Posted by: timtoffee
Turbo Lover Wrote:
-------------------------------------------------------
> Turn off alpha blending in preferences?


Thank you Turbo you're the man...Funny how it only did it with the Red Bulls and none of the others. I owe you one
Re: Help... Red Bulls Hate Me
Date: January 09, 2018 06:55PM
Posted by: Turbo Lover
(Y)



My Grand Prix 4 Files

I'm a total dick. How many people can say that?
Re: Help... Red Bulls Hate Me
Date: January 12, 2018 05:37PM
Posted by: gezere
It is related at the alpha layer of the textures. If it is black (or close to be black) and the "Alpha blending" option turned ON then GP4 Builder thinks it is a transparent part.
Remember that GP4 builder is more focused at Track modding than cars and that alpha layer is used differently for track textures than for cars ones





Edited 1 time(s). Last edit at 01/12/2018 06:13PM by gezere.
Sorry, only registered users may post in this forum.

Click here to login

Maintainer: mortal, stephan | Design: stephan, Lo2k | Moderatoren: mortal, Vader, stephan | Downloads: Lo2k | Supported by: Atlassian Experts Berlin | Forum Rules | Policy